Ko ima taj i pokaže!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojedinci imaju preko 5 tona pa i 6. Količine đubriva slične, hibridi slični, možda moji i bolji, padavine iste, čistoća njiva slična, a razlika u prinosu 50 %. To su ljudi koji kako god da urade uvek pogode- poseju kasno pogodak,porane pogodak,bace đubrivo bin go,ne bace 7 na lotu itd.Ne vidim problem sa tvojim prinosom, to je vise od 4t po jutru sto uopste nije lose..
Pusti price, gledaj svoje i radi najbolje sto mozes. Ja samo kazem svaka cast i to je to, ne idem ni u kakvu raspravuPojedinci imaju preko 5 tona pa i 6. Količine đubriva slične, hibridi slični, možda moji i bolji, padavine iste, čistoća njiva slična, a razlika u prinosu 50 %. To su ljudi koji kako god da urade uvek pogode- poseju kasno pogodak,porane pogodak,bace đubrivo bin go,ne bace 7 na lotu itd.
Ne idem ni ja ali mi idu na da ne kažem šta. Hvala na savetu.Pusti price, gledaj svoje i radi najbolje sto mozes. Ja samo kazem svaka cast i to je to, ne idem ni u kakvu raspravu
3 или 4 корпе клипа на јутро, мислим да је 2012. године. Значи, 30-40кг/кј.Arkadije ti i paor da vise ne pisete o prinosima jer stvarno ne zivite u realnosti i vredjate intelegenciju normalnima!
Pa jbt od Januara niste kise imali a prinosi ocekivani i do 5 t / Ha
Ja razumem da je to mnogo manje od dobrog ali je ipak daleko od bede i suse o kojoj kukate od posle nove godine!
Ponavljam, kad je bilo lose i kad je stvarno suse bilo kod nas imao sam 180 kg/Kj kukuruza.
Ovdje pala cijena kukuruza , a i psenica stoji.Kod mene puk'o top.Ostalo još nešto malo usluga i kraj za ovu sezonu.Generalno, spram godine prinos je u redu ali cena ne valja ništa.Veći deo je na lageru pa ćemo videti šta će biti od svega toga.