Kukuruz 2024

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja došao u školu a ti da si učitelj.
Za koji k...ac me zabole kako je to rešeno to oko zemlje tamo negde.U recimo Danskoj pošto mislim da si o njoj pisao.
Zašto ne kažeš onda kako je i sve ostalo u poljoprivredi rešeno tamo negde.

Najverovatnije nije ni tamo sve rešeno najbolje.Čim su jadni ljudi izašli sa Fendtovima i JD ima na ulicu.Baš sam tražio Claas u koloni ali nisam našao...:ROFLMAO:

Evo kod nas će prolaziti Osmeh Vojvodine na nekim delovima i 60 metara širine i nisu se vlasnici puno pitali od strane države za mišljenje,nego isplaćeni po nekoj "tržišnoj ceni".I tako svuda u državi.Eto toliko o našoj privatnoj svojini nad ovom zemljom.Žalosno ali je tako.
Код нас још никоме нису исплатили ни ар за осмех Војводине. Биће чупаво није безвезе закон на брзину промењен мало ће се људи овајдити. Овде код мене неки трљају руке кажу биће лове чак појединци из општине ургирали да им, пут пређе преко њихове земље. Мислим да ће бити дебелог разочарења. Другару узели њиву за брзу пругу ту је лепу лову млатнуо на 2кј, а сада му узимају и 4кј за смајлија и каже рекао му адвокат који га је заступао да се не радује много. Каже што су ти дали, на брзу пругу овде ће ти то узети.

Kad smo kod Ria Tinta, da li ste ispratili novu foru ove g....e vlasti da sada izlaze politicari i pricaju da ako mi ne damo da se kopa doci ce okupator i oteti nam? Je.... zivot i sve, pa to je za vesanje cak i u Ugandi ali ovde ne

Poslednja izmena:
Само нека тај окупатор већ једном крене, канда опет треба неки Гаврило да припуца али овај пут на шолца. Није џабе било ово насилно разоружавање грађана Србије, све се то плански и смишљено ради. Разоружаш, народ да нема чиме да се брани од окупатора и чим се спомену куке и мотике одма се спинује прича како се позива на устанак. Значи брзих дана треба очекивати одузимање кука и мотика.

Ajd što nismo išli, nego po tebi nismo ni čuli...
Ti si ovde na forumu, kao Vučić u Sns-u.
Najbolji, jedini si ti ovo, jedini si ti ono, sve znaš, u sve se mešaš, nipodaštavaš one o kojima ne znaš apsolutno ništa, pišeš ljudima sedi 1. Nervira te svako ko drugačije misli. Postaješ veoma sličan onom protiv kojeg se boriš!

Pratim ovo sa susom i toplinskim valovima godinama. U vezi kukuruza govorim ,ako vas buni. I navodnjavao na sve nacine i pratio rokove sjetve ,sklopove , kisa , .... Neki zakljucak , bar za zemlju kakva je ovde , a i pominjalo se. Nije kisa uopste presudna niti najveci problem u ovakvim godinama . Nikakav problem nebi bio da nije od pocetka juna pala ni jedna , samo da temperature nisu isle preko 31 ,32.
Da mi neko ponudi 2 neka uredjaja , jedan koji zaliva neograniceno neku povrsinu i drugi koji zasjeni popodnevno sunce kad je preko 31 bolji bi bio ovaj drugi.

Pratim ovo sa susom i toplinskim valovima godinama. U vezi kukuruza govorim ,ako vas buni. I navodnjavao na sve nacine i pratio rokove sjetve ,sklopove , kisa , .... Neki zakljucak , bar za zemlju kakva je ovde , a i pominjalo se. Nije kisa uopste presudna niti najveci problem u ovakvim godinama . Nikakav problem nebi bio da nije od pocetka juna pala ni jedna , samo da temperature nisu isle preko 31 ,32.
Da mi neko ponudi 2 neka uredjaja , jedan koji zaliva neograniceno neku povrsinu i drugi koji zasjeni popodnevno sunce kad je preko 31 bolji bi bio ovaj drugi.
Cak ne bi bilo strasno da je taj toplotni trajao 5,6,dana a ne 15.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh