Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stanje je takvo da se evo u maju,sutra jun jos uvek prskaju kukuruzi a prskace se do 10jyna sigurno a inace treba vec da su ospartani...kako ce to sve biti do kraja videcemo
Prva i druga slika su dve razlicite parcele. Ako gledamo samo ove slike deluje skoro pa idealno ali nije bas tako.
Urnise me suncokret kojeg ima u oazama. Naravno onaj ludi divlji suncokret jer normalnog suncokreta valjda nikad nije bilo posejano. Pre nicanja dobio Merlin flex + Terbutilazin 2.5 lit/ha i u cetvrtom listu punu dozu Dikambe i Peaka.
Ima primeraka koji ce prezivet. Uradicu jos sa Mezotrionom i vise ne mogu nista.
I naravno komsija preko puta malo prskao kanal sa totalom
Sav kukuruz sam sejao od 11. do 13. aprila, osim ogleda 21.06.
Volim raniju setvu kukuruza kad god je to moguce. I vilim da bacim ureju ranije da sidje sto dublje gde uvek ima vode. Ako ostane u prvih 20ak cm onda kukuruz krizira na leto.
Evo danas iz obilaska kukuruz fino izgleda nesto malo je samo orskano korektivno zbog poponca to su zadnje dve slike pre 10dana mislim da je unisten, e sad vecina povrsine nije radjeno prskanje jer adengo je lepo odtadio i nema nicega sta da radim da li da ih ospartam na tamo ili ne?