Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvini Arkadije ako sam te uvredio. Izneo sam samo licno zapazanje.@Dobrinčan KOja kisa ?,3 litre ?.Za 20 godina kako se bavis ovim poslom sigurno nisi imao vise od 4-5 godina tih 500-1000kg inace bi itekako drugacije razmisljao,mani me tih gluposti oko pozitivnog razmisljanja.
Znao sam da si takticar ali bas ovoliki nisam ocekivao. I posle ti ljudi ne veruju kada kazes prinos.Ima nas nesretnika sa četiri setvena roka,od kraja aprila do početka juna,jedni se oprašuju a neki mogu još da se špartaju,pa koliko bi trebala žetva pšenice da traje i da ih kiša prekida da bi svima bilo potaman...
Nisam se vracao u nazad da citam ,sada tek vidim da vec prskao 2 puta sa moonsunom I NE mogu da verujem da je ovakvo stanje u njivi posle moonsuna ,monsun je toliko agresivan otrov da ako malo preteras ili uduplas redove tuu I divlji sirak I kukuruz na.ebe...@Mustang80 Па рекао је човек да је два пута ишао са Монсуном и да то није успело. То је било пре него што му је препоручен Лаудис.
Kakvee crne padavine brajkoo,ima on dole vlage da mu ne pada ni kap narednih mesec dana...Narednih 20 dana je prelomni period za kukuruz, ako bude padavina bice top
Kada si ovo slikao? Tj. Kad si sejao kukuruz, mali je?Hirošima i Fokus u Lexxtor duo kukuruzu
Razlika ogromnaa sto se tice divljeg sirka,Laudus je savrsen preparat za sirokolisne korove,Ali Laudus NE ubija koren-rizom divljeg sirka a Monsun ubija ,a valjda je cilj da se ubije rizom???Monsun nista bolji od laudisa samog nije
Slikano u prošlu nedelju, mislim da je sejan 22.4.a jeste mali. Prvo je kilavio nikao, redak a sad ga nema ni 1,5m pitao sam još neke ljude koi su ga sejali isto je kilavo nicaoi redak. Možda je sortna osobina da je nizak. Ma šta bude biće.Kada si ovo slikao? Tj. Kad si sejao kukuruz, mali je?
Ti kilavi budu najboljiSlikano u prošlu nedelju, mislim da je sejan 22.4.a jeste mali. Prvo je kilavio nikao, redak a sad ga nema ni 1,5m pitao sam još neke ljude koi su ga sejali isto je kilavo nicaoi redak. Možda je sortna osobina da je nizak. Ma šta bude biće.