DraleTD
Član
Е не знам који је, друг је сада пред кишу прскао тако му препоручио човек из пољоапотеке у Србобрану. Могу проверити који је инсектицид у питању.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je i fazan.Каже човек највише нагрђено до уљане репице фале скоро цели редови.
Mozda je i fazan, on obicno zna da vadi jedan za drugim. Kada pustam setvospremac njiva puna gavarna.Šta je sa tim vranama? Nikada toliko štete nisu pravili. Kod mene na više mesta povađeno redom po nekoliko metara.
Niti presejavati niti ostaviti. Jedino krpiti pasuljem, ali onda ne mogu prskati sa svakom hemijom
Da. Lexxtour i blason.To je tolerantan kukuruz ?
KOju dozu fokusa primenjujete i do koliko listova kukuruza moze da se ide bez opasnosti po kukuruzm sirak još malen pa bih pričekao 7-10 dana da ojačaDa. Lexxtour i blason.
За зубачу и пиревину је доза од 1,7лит-2,2лит/кј.За матори ризомац је 1лит/кјKukuruzu apsolutno ne šteti fokus ultra. Ja sam radio 1l na kj zbog zubače.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Мустанг + Тербис?