Kukuruz 2023

P0074
345526614-2165388477003285-5768327104647930870-n.jpg

Nikola, jel to prskalica od 600 L koliko treba minuta da je napuniš vodom iz tog kanistera?

nodetka i dalje dobro bocka, rastavic je prisutan cim se ukaze idemo u splitu sa prskanjem..
radjeno na crno ali ovo ne moze da se unisti,kad se zavrsi prskanje ulazi spartac i onda nestaje ovo zeleno g.....

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kod nas ( A mislim i kod Paracinca) se javlja mahom na dobrim zemljistima, blizu reke. Ja ga bar mahom imam na takvim zemljistima, svud je PH od 6 do 7,5 i kukuruz uglavnom tu radja odlicno i u susi. Ja ga ne suzbijam jer bih potrosio brdo hemije, dodje on do neke tacke razvoja i osusi se. Nisam primetio da omete kukuruz

@IMT577dv tako je drug,ne smeta nista kukuruzu,oprskam ga on krene da se susi prodjem posle spartacem i kad ga prestigne kukuruz nista mu ne smeta... tu gde ga ima su plodna zemljista i blizu mi bare i kanali u susnoj godini daje odlican prinos tako da se ne brinem

jeste da deluje ruzno kad vidis da ima,ja je imam na jednoj parceli 90% povrsinu zahvatila.. sad da odem i slikam garant puna njiva a redovi se vide od kukuruza i na kraju nista mu ne fali.. dok psenici smeta i to bas,zna da je ugusi.. kad sam uzeo tu njivu da radim spremio za psenicu nikla milina na kraju kad smo otisli rastavic je ugusio i nije nesto bila

Meni se nikad nije pojavljivao u psenici bar da sam ga video. Psenica mahom gusta i velika kad on nice, doduse u tim njivama retko idem psenicu jednom u 3-4 godine a otkad sejem soju jednom u 5-6 godina.

Nazad
Vrh