Nemam slika od ove godine.
Moze preko 6cm.
Moze preko 6cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto nisi prije rekao, imao 18kom novih....jos i mala ralica ispred točka, to je za repu i povrce, takoder ih stavim i u sjetvi uljane repiceIspred, montiraju se na paralelogram i ne dozvoljavaju bateriji da ide preduboko, to bi trebao da je komplet za setvu kraljice repe.
Kakve su te za olt, da li bi pomogle kad na njivi ima kukuruzovine odgore? Ove godine su mi na jednoj njivi pravili problem kao neki buseni od rizoma koje je spremac izvadio, podvuce se pod raonik kao i dzomba i ne zagrce red posle lepo.Trebaju mi za Majevicu, za OLT imam ali ne odgovaraju.
Sve zavisi od godine,mozda bude suva jesen pa ispadne odlicno.За ову годину сам планирао кукуруз из групе ФАО 700 за силажу. Пошто у сетву сигурно нећу кренути пре 1. маја, размишљам се о промени тако да узмем неке раније групе, да не бих ризиковао.
Не знам да ли претерујем или сам у праву што бринем?
Koji suncokret?Ja sam tako za suncokret uzeo hemiju i sada cu odustati od prskanja na crno. Moraće vibala raditi