Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Гледам снимак па бих човек рекао аутопилот кад оно после видим леву руку на волану .Мораш колега пратити трендове и једна ускоро да чучне ту да je намонтираш и не држиш више ту руку на том волануИ ми почели данас раном зором од 7-20ч сејано...остало још 5,75кј за сутра и то је то, ако не буде јутарње кише биће одрађено за ову годину...иначе ово је одрађено преко оне ствари....иначе требала је замена поклопаца и кутија...пошто су поклопци као и кутије од пластике, дошло време да се мењају, јер је пластика испуцала, тачније шарке кутија а и оне нису ништа боље...али нисам имао воље да ишта радим око исте...јбг тако је како је, кутије су купљене, стоје у фолији замотане и чекају догодине да се мењају...шташ сејалица је одавно два пунолества испуцала..ал још увек ради ко докса....уз малко послића бити ће ко нова....када з ато дође време...
С' хидро воланом је лако држати правац, чак и када сам снимао..милина за радити у сетви, али слажем се да би ваљала једна навигација, за остале послове, па и сетву наравно. Али за ову годину толико од мене што се тиче принова у газдинству, а ако нас ови и даље буду притискали са овим мизерним ценама, тешко да ће она доћи на ред, јер имам неке прикључке који морају да се прво пазаре и који су неопходни како би се лајт глуцаћ упослио малко више...Као што рекох у плану је, али језа сада на последњем месту....Гледам снимак па бих човек рекао аутопилот кад оно после видим леву руку на волану .Мораш колега пратити трендове и једна ускоро да чучне ту да je намонтираш и не држиш више ту руку на том волану