Kondi, subaro, ll155Koji suncokret?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kondi, subaro, ll155Koji suncokret?
Шта има везе после прве кише ће се активирати, мени је прошле године тек у јесен после киша аденго почео да ради. А није само код мене било је и овде на форуму исти случајева. Једино проблем настаје ако ћеш јечам или пшеницу после на ту њиву да сејеш.Juce gledam vremensku prognozu najavljivala se neka kisa,odradim sav kukuruz Adengom kad sada vidim ukinuli padavine...ne moze covek vise da se osloni na vremensku prognozu nikako.
Kakve su te za olt, da li bi pomogle kad na njivi ima kukuruzovine odgore? Ove godine su mi na jednoj njivi pravili problem kao neki buseni od rizoma koje je spremac izvadio, podvuce se pod raonik kao i dzomba i ne zagrce red posle lepo.
Koji god kontaktni . Po danu najbolje ,suncu , kad su aktivniSa koji insekticid isprskati kukuruznu pipu?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Па претпостављам да би јој сметало јер је јесенас код мене у њиви сирак побелио од аденга после прве озбиљне кише.@DraleTD Sta je problem za psenicu na jesen? Ja sad imam jednu parcelu psenice gde je bio kukuruz prskan adengom, i nista joj ne smeta.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
A da nije bolje u poslepodnevnim casovima?Koji god kontaktni . Po danu najbolje ,suncu , kad su aktivni