DraleTD
Član
Моја грешка сада сам читао пише да је и за заштиту од жичњака. Значи може да се користи и по спецификацији сигурно је добар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok.То је репалент за птице, није за инсекте.
I ja sad procitah.Моја грешка сада сам читао пише да је и за заштиту од жичњака. Значи може да се користи и по спецификацији сигурно је добар.
Uzeo sam 100gr kesicu. To je za 3 dzakceta semena? Nego me interesuje da li se rastvara u vodi pa se mucka u najlonski dzak sa semenom ili se samo pospe prah unutra i promesa malo?Jedna kesica na 3 vreće od po 6 kg.
Rastvara se naravno. Da li ćeš da mućkaš u najlonski dzak ili da mešaš u koritu, stvar je tehnike. Ja sam išao sa Kohinorom 3,5g otrova na 1kg semena. Ti u jednoj kesici imaš 70g čistog otrova. Znači za 23g po vreći. Ja sam uzimao 1,1dl Kohinora na 0,33l vode odnosno 1:3. Možeš kesicu da rastvoriš u 1-1,2 litra vode i da pokvasiš 3 vreće.Uzeo sam 100gr kesicu. To je za 3 dzakceta semena? Nego me interesuje da li se rastvara u vodi pa se mucka u najlonski dzak sa semenom ili se samo pospe prah unutra i promesa malo?
Nodetka ?.Juče i mi krenuli sa setvom, na nekih 10 kj što smo spremili pre 2 nedelje toliko je kiše bilo da se zemlja zabetonirala na nekim mestima samo izbaci bateriju od sejalice, morao je opet spremač, koliko se bavim ovim poslom ovo mi se još nije desilo ...
U tri četvrtine atara je pala ozbiljna kiša i nemoguće je sejati ali deo koji se zove Boronluk nije dobio kišu i svi se selimo tamo da radimo. Plan mi je bio da drugi dan setve kukuruza više snimam lepe kadrove dronom a manje da pričam međutim, ništa ne ide kako smo planirali. Krenulo je lepo, onda je dron poludeo, potom smo zapeli za panj u zemlji i slomili sejalicu, dan se pretvorio u pakao...Kako je sve to izgledalo okom kamere, pogledajte u videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.