Taman da iskoristim susare za duhan da zaradim nesto.Susare ce raditi punom parom
Prilika da se investira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman da iskoristim susare za duhan da zaradim nesto.Susare ce raditi punom parom
Prilika da se investira
Svracao sam da pokupim nesto za prijatelja kod Zice u Jagodini imalo gomila zasticenog semena pre 10 dana, sve zavisi koji te hibridi interesuju. Video sam KWS Kasmir i jos jedan i nekoliko Pionira. Syngentino seme je svo zasticeno insekticidom. Ako se ne snadjes po Jagodini znam i kod mene po Cupriji gde je imalo zasticenog semena KWS i Pionir.Prijatelji jeste li primetili po apotekama da ove godine uglavnom je nezasticeno seme protiv zicara(crva)...
Niti ima onog sredstva poput semafora da se samostalno zastiti seme...
Ja NE znam sta da se radi, nesmem da sejem nezasticeno seme,tako da cu da odustanem od planiranih hibrida...
Kako ste vi resili taj problem sa nezasticenim semenom??
Само нека он роди па нека скидају на влагу колико оће.Kako je godina naopako pocela. Juce se takva kisa izrucila da se narednih 15 dana ne moze u njivu. Ljudi koji su uzimali 550-600 grupu vec kukaju da nece stici da se bere u zrnu ove godine.
0.8 lit/100 kg kukuruza.....tako sam cuo iz pricaMoze i informacija za Gaucho i slicni sa 600gr/l aktivne materije ,isto nam dodje,samo 3 puta vise onda treba tog Kohinora.