Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta ako bude koreНеће баш бити да је безкарбонатни чернозем, али има јако мало CaCO3, и земља је врло оцедита...
Јуче је пало 13 л и данас може да се сеје. Мислим нису идеални услови, али за нужду смо одрадили посао, углавном зашто смо се одлучили да данас радимо је због најављених временских прилика следеће недеље, тј најављене кише.
За овај тип нагазио точка нема проблема са кором, бар у нашој земљи, увек излази .A sta ako bude kore
Ja imam na obe sejalice te gumene i veoma su losi za pokoricu.Barem kod nas u GolubincimaЗа овај тип нагазио точка нема проблема са кором, бар у нашој земљи, увек излази .
Takvi tockovi imaju malo vise smisla kod raonih ulagaca,kod diskosnih lose radi...objasnio clan Caco...Najgluplji tockovi koji postoje. Neznam ko ih izmisli samo
Па ми смо искључиво тражили са овим типом нагазио точка кад смо куповали сејалицу. А зашто? Зато, што код покорице кора пуца по средини браздице и гајених усев излази, ал то је само код овог типа за Олт/Нодет сејалице..Ja imam na obe sejalice te gumene i veoma su losi za pokoricu.Barem kod nas u Golubincima
А зашто би ја то радио?!Da to radi posao u dobroj zemlji.
Ajde čik dođi kod nas sa takvim točkovima da dobro poseješ....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока