Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prijatelju jesi li sejao nekad tweetor rwaJa sam uzeo RWA LEXXTOR DUO
laudis nije hormonalni preparatJa sam lane u 8- om listu isao sa 3 deci dikambe i pola doze laudisa.. nije se ni jedan zavrnio… mozda ima nesto u laudisu pa zato…
pardon, od nje jos nisam nikad video simptome kao od 2,4 DKako dikamba nije hormonski
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Laudis ima protektant, mozda je pomogao bržu razgradnju, inace mnogo je vazno kakvi su vremenski uslovi, ako je toplo vreme i herbicid odradi za par dana posao, to je mnogo bolje po usev nego ako udari kisa i hladno, iz iskustva znam ispoštuje uvek preporuku koja je napisana na herbicidu.Ja sam lane u 8- om listu isao sa 3 deci dikambe i pola doze laudisa.. nije se ni jedan zavrnio… mozda ima nesto u laudisu pa zato…
To je zbog prtotektanta, zastitio je i korov i kukuruz.Ja sam takođe išao sa punom dozom Laudisa na jednoj parceli u 10+ listu i zaista ništa nije bilo kukuruzu a ni korovu!