Ja sam ga prošle godine vratio i mogu reći da je neprikosnoven.Ja ove godine vraćam maton u upotrebu. Hirošima ali sa matonom umesto mezotriona. Ujutro oprskaš, do uveče sav korov leži na zemlji.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga prošle godine vratio i mogu reći da je neprikosnoven.Ja ove godine vraćam maton u upotrebu. Hirošima ali sa matonom umesto mezotriona. Ujutro oprskaš, do uveče sav korov leži na zemlji.
Неће баш сав да се лешкари... (кереће грожђе, прилепача, мишјакиња) али уз додатак никосулфурона и тербутилазина (по 1Л/Ха) у фази 3-4 листа прилегну и ониJa ove godine vraćam maton u upotrebu. Hirošima ali sa matonom umesto mezotriona. Ujutro oprskaš, do uveče sav korov leži na zemlji.
Nema nikakvih ozegotina, nego se pojave bicevi tj kukuruz se uvije. Kasnije bude sve OK, ali mu je stablo krto i moze doci do lomljenja stabla ako bi bilo vetra.4 list je bezbedno. A do tada treba raditi i sa hirošimom zbog terbutilazina.
Drugar je radio i u 6tom, e tu je bilo ožegotina ali na kraju je mogu reći normalno rodilo.
Mislim da u gmo ne ulaze kasnije, jer sam negde citao da ima gmo kukuruz koji u sebi proizvodi insekticid i nema potrebe za tretmanom, bila neka polemika da ce doci da se seje u hrvatsku…Kod njih onaj GMO kukuruz, sve može. Total najpoželjnije.....
Sto im ne upute neku diplimatsku notu...pa ce i dalje uviziti....Sada imaju veliki problem jer Mexiko neće da uvozi GMO kukuruz pa sada Ameri i Kanađani imaju problem jer su najviše izvozili u Meksiko.