Peet
Član
Zasto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce nekad od preteranog herbicida ili zakasnelog prskanja istim.Juce skidao p0217. Prije 20ak, 30 dana izgledao fantasticno . Mislio sam da bi tu mogao biti i najbolji . Juce , katastrofa , polomio se i popadao nenormalno a nije bilo oluje . Lici na plamenac , lici i na nedoststak kalijuma al nije ,jednostavno se izlomio . Isto klipovi oce da ispadaju . Premda ima krugova vise zemlje gdje stoji dobro?
Meni nije cudno jer znam kakvo smo mi vremenske uslove imali i koliko je duza vegetacija bila nego na mnogim mestima po Vojvodini!Ovde su 16,5 vlage imali samo domaći hibridi iz fao grupe 600, ostali su skinuti odavno sa vlagom ispod 14%.Malo mi je čudno a i smešno što potenciraš da DKC brzo otpušta vlagu a evo uhvatila te polovina oktobra za skidanje i sve preko 14%.Kakva je onda situacija sa Pioneer i ostalim semenskim kućama?
KatastrofaDanas je poceo otkup kukuruza kod nas i krenuo sa zetvom. Cele 3 prikolice sam uspeo da predam i mesta vise nije bilo.
DKC 5075 setva oko 20 aprila a vlaga se vidi:
Mali hangar i do pola bio pun sa sojom pa je malo mesta ostalo za kukuruz.Katastrofa
Jel puni hangari soje? Ili mali hangar pa se brzo napunio kukuruzom?