Lako polegne inače je top hibrid.Kod mene je imao 18-20 redova zrna, kako koji a završio iseckan u silažu jer sam posejao samo 1 s.j za probu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj pioneer je smrt za poljeganje i zato vise ne ide na moje njive. Steta jer vizuelno nije bilo boljeg klipa od njegaKod mene je taj Pionir polegao.
Pomaže li zagrtanje sprečavanju poleganja uzrokovanog kukuruzniom zlaticomDa li neko zagrce kukuruz posle spartanja, da li tu manje poleze?
Za mog tasta je zagrtanje osnovna operacija u ratarstvu, on može i da ne prska, i da ne šparta, al da zagrne mora pa taman i sekire padale .Da li neko zagrce kukuruz posle spartanja, da li tu manje poleze?
Danas vlaga od ovog hibrida je 15,6.%DKC 4897 (mislim da je taj) vlaga 22,6.
Zrno sa 7 klipova teži 1800 g
I moja carioka i minerva u zemlji. Nikad više Syngenta.Moz ga sahraniti 2 metra ne pomaze ista parcela dkc 5075 stoji ko sveca a sy carioka opruzila se ko pokojnik nek joj laka crna zemlja