Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ga forsira?Drugari kakav je hibrid pioneer P1021? Nema ga u katalogu nigde, a forsiraju ga sa prodajom pa me zanima sta je to da ne naletim?
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
U mom kraju poljoprivredne apoteke....Ko ga forsira?
Sejem oglede za Pionir sigurno 15 godina i nisam nikad imao taj hibrid. Nema ga ni u katalogu. Ko zna šta je to...U mom kraju poljoprivredne apoteke....
Zato i pitam Google ga ne prepoznaje.Sejem oglede za Pionir sigurno 15 godina i nisam nikad imao taj hibrid. Nema ga ni u katalogu. Ko zna šta je to...
Da li da ga uzimam?Kod nas ga nema u ponudi, nije namenjen za naše tržište.Tačnije to je hibrid namenjen za brdsko planinska područja sa lošijim kvalitetom zemljišta.Uz njega ima još jedan, ne znam tačno koji broj, zaboravio sam.Prošle godine s.j je koštala 3.000 rsd.Mislim da ih ima u katalogu iz 2018/2019 godine.
Matić me preduhitrio, to ili je staro seme ili je šverc-komerc...Uzmi neki normalan hibrid, nemoj se igrati...Zato i pitam Google ga ne prepoznaje.
A 1021 Pionir? U Macvi ga ima nesto malo,a isto pojma nemam koji je...Sejem oglede za Pionir sigurno 15 godina i nisam nikad imao taj hibrid. Nema ga ni u katalogu. Ko zna šta je to...
Šališ se ?Jel sejao neko Dekalb kukuruz, kakva su iskustva?
Nisam video da ima 3 poruke...Nov je na forumu pa još uvek ne zna.... Ima cela tema o dekalb hibridima...
Polako ljudii, da udjem u celu pricu