Peet
Član
Dobar hibrid ali zna malo teze da oslobadja vlagu.Kako si zadovoljan sa 5031? Meni nije stiglo 4 džaka 4717 pa uzeo taj 5031...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar hibrid ali zna malo teze da oslobadja vlagu.Kako si zadovoljan sa 5031? Meni nije stiglo 4 džaka 4717 pa uzeo taj 5031...
Ne mora ca znaci da ce svake godine biti lose seme.Od svih dekalbovih hibrida sto sam sejao on je bio najgori ubedljivo,na istoj parceli on i 5068 sejani.prvo slabo nicanje,energije nema uopste..zrno stoji ima vlagu i ne mrda nisam jedini koji se zalio na njega i do kraja bio nikakav rekao sam sebi vise ne njega ...
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ne kazem da mora ali zalili se mnogi i to samo na taj hibrid,bolje da uzmem drugi dkc nego njega ipak vrece im nisu bas jeftine da bih se igrao sa njima dal ce biti nicanja ili neNe mora ca znaci da ce svake godine biti lose seme.
Tebe kad zajebe neki drugar, rodjak, ajd bilo ko, jel se druzis i dalje sa njim ili ga skartiras?Ne mora ca znaci da ce svake godine biti lose seme.
Zasto ne valja 4943?
Svasta, pa kako ga pusti u prodaju ako nece da nikne???Uvali krs i onda sve svaljuje na prozvodjaca........Ima osobinu da ne nikne , inace ok.
Auuu al ti je primer.Tebe kad zajebe neki drugar, rodjak, ajd bilo ko, jel se druzis i dalje sa njim ili ga skartiras?
Ima ispred njega 5-6 hibrida prinosnijih.
Nisu to očekivali , ha haSvasta, pa kako ga pusti u prodaju ako nece da nikne???Uvali krs i onda sve svaljuje na prozvodjaca........