Kukuruz 2021

Koji od njih dva je bolji za pesak?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Od svih dekalbovih hibrida sto sam sejao on je bio najgori ubedljivo,na istoj parceli on i 5068 sejani.prvo slabo nicanje,energije nema uopste..zrno stoji ima vlagu i ne mrda nisam jedini koji se zalio na njega i do kraja bio nikakav rekao sam sebi vise ne njega ...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Od svih dekalbovih hibrida sto sam sejao on je bio najgori ubedljivo,na istoj parceli on i 5068 sejani.prvo slabo nicanje,energije nema uopste..zrno stoji ima vlagu i ne mrda nisam jedini koji se zalio na njega i do kraja bio nikakav rekao sam sebi vise ne njega ...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ne mora ca znaci da ce svake godine biti lose seme.

Ja polazim od toga da je kod mnogih clanova taj 4943 bio rekorder, a da se DKC ne sme ponoviti lose seme na istom trzistu. Prvi put sam ga narucio i dobio.

Mnogi od vas se zalili prosle godine na 4943 i svakako da vam verujem da ste imali problema s njim.
Kod mene nije bilo takvih problema i imam samo reci pohvale o tom hibridu.
Cak mi se bolje pokazao od 4717 i po prinosima je bio rame uz rame sa 5075

Kod mene kako prošle tako i predprošle godine loš.Da je do mene onda i konkurencija ne bi nikla kako treba a bilo je totalno drugačije.Liferovao sam ga za vjeki vjekova.

Ove godine sareno jako DKC 5075,5092,5068,Pioniri 9757,0704,9911,0216,0362,Syngenta KariokA, i Kite Armagnac.

Sent from my S60 using Tapatalk

Nazad
Vrh