mixer87kac
Član
Kakav je taj 5075? Imao sam i njega u ponudi za zamenu za 4717, ali video sam da je malo veći fao od 5031 pa sam uzeo njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ga vec 2 godine kosim pre ovih fao 300 grupa,nigde logike ali tako je. Ove godine sam kosio prvo 5075 pa 4-5 dana 4717 i 5068. A preprosle godine smo radili ogled 5075 vs P konkurencija,oduvao ih za 2,5% manjom vlagom na istoj parceli i vecim prinosom.Kakav je taj 5075? Imao sam i njega u ponudi za zamenu za 4717, ali video sam da je malo veći fao od 5031 pa sam uzeo njega.
I meni je prosle godine bio dobar 4943, uzeo i ove godine dve vrece...Mnogi od vas se zalili prosle godine na 4943 i svakako da vam verujem da ste imali problema s njim.
Kod mene nije bilo takvih problema i imam samo reci pohvale o tom hibridu.
Cak mi se bolje pokazao od 4717 i po prinosima je bio rame uz rame sa 5075
Jel' to sjeme, Peet, sto si uzeo, bilo iz Rumunije, tako nesto, ako se dobro sjecam da si imao robu od razlicitog proizvodjaca od ostatka clanova, ili sam ja nesto pobrkao.Mnogi od vas se zalili prosle godine na 4943 i svakako da vam verujem da ste imali problema s njim.
Kod mene nije bilo takvih problema i imam samo reci pohvale o tom hibridu.
Cak mi se bolje pokazao od 4717 i po prinosima je bio rame uz rame sa 5075
Nikakvu, sijem onako da mi bude najlakse logistiku odraditi.Koliko paznje dajete na to koju FAO grupu sejete na koji predusev?
moguce da im u kompu stoji da ima na stanju a da ustvari nema...desilo se nekima da plate a da ustvari nema semena pa se vracaju da uzmu pareJutros zovem Farm komerc, pitam za DKC kaze imaju 7vreca 5068. Drug prolazi tuda posle 2.5h da uzme, kaze rasprodato.. Da l je realno...