Posto he dzak bio?Stigao 4717. Uzeto po planu 5 vreca. Proizvodnja Francuska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto he dzak bio?Stigao 4717. Uzeto po planu 5 vreca. Proizvodnja Francuska.
25000 dinaraPosto he dzak bio?
Ja imam od prosle godine malo iskustva,po meni nije los,no mozda je malo bolji 0164,ali tesko je reci,bila je susa kod nas i svi su dali lose prinose.Jel ima neko iskustva sa P0216, FAO450? Mislio sam ga ove godine sijati.
Ja sam prošle godine eksperimentalno radio dve parcele,na boljoj parcelji je bio super,na lošijoj nije nešto baš puno rodio,lepo je zrno i ne poleže stablo.Ajde da pitam još jednom.Jel sejao neko Pionir 9903,kako se pokazao?
Kazu iz Tovariseva da prikrivamo kolicinu padavina i da nama padne uvek kad nigde ne padne, pogotovo u LokvanaSto se nasih regiona tice i padavina od 1 Avgusta pa do kraja skidanja useva u Oktobru, prosek padavina je bio katastrofalan.
Avgust 31 l a Septembar 34 sve to iz vise navrata po nekoliko litara slicno nekoj dobroj rosi a usevima je trebalo minimalno 25-30 iz cuga.
тај хибрид је већ 10год.актуелан а ценовно би могао да иде мало у пензију5450, mozda bude i malo jeftiniji.
срање живо од хибрида сејао га прве године кад се појавио тад и никад вишеAjde da pitam još jednom.Jel sejao neko Pionir 9903,kako se pokazao?
Ili pokusavaju staru proizvodnju prvo da prodaju.Kod nas u Hrvatskoj pioneer 60% manju količinu isporučuje, cijenu nitko nije dignuo pa da možemo reći radi toga da ga nema. dakle cijene su iste kao i prijašnjih godina.
ko će ih znati piše na pakiranju da je 11. mj 2020. godine iz Francuske e sad jel lažu ili ne to ne znam. kolega je pitao za 9903 pa imali smo ga 3 godine i uvijek je bio jako dobar, e sad za kvarlijvost to sam primjetio kod njega i kod 9757 a kod npr 9415 manje.Ili pokusavaju staru proizvodnju prvo da prodaju.
Imao sam ga pre 3godine, zajedno sa 9911 na istoj parceli od 1,5h pola pola, bilo je problema sa kisom pa su malo zaostali u startu ali na kraju 9911 mnogo bolji, ovaj je jedino brze odpustio vlagu,cak je i ns 640 pored njega bio daleko bolji ista njiva isti uslovi, isti dan setve.od tada je izbacen ali ne znaci da je svuda tako, zavisi od tipa zemljista i od drugih faktora.Jel ima neko iskustva sa P0216, FAO450? Mislio sam ga ove godine sijati.