Dragan18 to beše onaj usejan red u razmaku od 20 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, ovo je dva reda do komsije. Ostalo je oparano. Kad nema za punu masinu ne param, mrzi me da sklapam 2/4 reda i stavljam kline ako treba samo levo/desno krilo. Ima malo i sirka tu jer smo imali kontra useve (soja/kuk) pa sam ja sada ponovio kukuruze da mozemo komotno prskati u buduce.Je l' su parani ovi kukuruzi?
To je ovajDragan18 to beše onaj usejan red u razmaku od 20 dana?
Vec vidjeno kod mene 2012 godine bacio metlice, izgledao relativno dobro , ali nije bacio klipove ,nije imao ni susku , vec kao trava , odnosno svaki 10-ti ili cak i kod manje je bio klip odnosno sto je trebalo da bude klip. Nije bilo do oplodnje vec nije bacio klip a metlicio da ne bude zabune.Ja stvarno ne znam odakle ovaj kukuruz crpi vodu, a metlicaće biti kao suncobran valika.
reshiram wallpaper
veca ti je razlika predkultura od toga da li je gruberisano ili orano , pogotovo ako je strnjiste ugareno tu jos izgleda najbolje ali nema i od toga nista ako ne padne kisa. Inace kod mene su i bunari presusili a 2012 je bilo vode u bunarima.Ne, ovo je dva reda do komsije. Ostalo je oparano. Kad nema za punu masinu ne param, mrzi me da sklapam 2/4 reda i stavljam kline ako treba samo levo/desno krilo. Ima malo i sirka tu jer smo imali kontra useve (soja/kuk) pa sam ja sada ponovio kukuruze da mozemo komotno prskati u buduce.
Ako si mislio parani/neparani u vezi pucanja zemlje. Nikakve veze nema. Puca i gde je parano i gde ne. Niti ja vidim razliku u kukuruzu u odnosu na paranje.
Kombajner mi juce prica da ima razlike gruberisano/orano u korist gruberisanog. To verujem i to je ok.
I kod mene, na svim njivama. Pravi li veliku stetu taj plamenca?Kod mene kukuruznog plamenca nenormalno.
To ne znaci nista ako ostanu zeleni, postoji bioritam koji biljka prati , ako mora da izbaci klip i cvijeta ona to mora , ne moze da prenese, tako da 300 grupa baca klipove i metlici , a to sto neki ne metlice i ne bacaju klipove je da od njih nece biti nista , nema roda i ako poslije padne kisa.Ako prezive kukuruzi do 15-16.7 gde ne padne kisa za vikend skidam im kapu. Jer ovo trenutno prevazilazi 2017 a za 2012 videcemo jer je ona bila gora kod nas od 2017. Osim gde prolazim zbog zetve i sena nisam obilazio ni jednu njivu i ne smem iskreno
Pa i nije bas svuda bila losija. Kod nas je losija bila 2017, bar sto se nas ovde tice!Свугде је 2012, била најгора.