Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi to nikakav problem bio sto se on uvija, problem je taj ako on urodi manje nego druge sljemenske kuce na ovoj susi. Imao sam dekalba lane kad je donekle bilo manjka padalina u odredjenim trenucima, e tada je podgorio 6 listova dok je na istoj parceli pioneer podgorio mozda 2 do 3 listova. Na 1 parceli sam cak imao neispunjenog zrna na klipu dok kod pioneera to nije slucaj bio. Dekalb je bio 5685 fao 500 i kusur. E sad dal bi neki dekalb tipa 5031 4943 ili 4717 bolje iznijeli susu to nemogu reci ali iskreno mislim da u sisnoj godini dekalb vs pioneer pioneer pobjedjuje i to pricam za kraj 300 i pocetak 400 grupe e sad vidit cemo sta kantar kaze.
HhahaaIzgleda nemamo isti kalendar
Kod mene piše sledeci mjesec jul.
Inače dobar ti je kukuruz
Ovaj što slika.Koji tu ima 2m?
ŠTA?? Još nema 180 cm taj tvoj kuruz?? Nemam reči...Kod nas u ataru nema tako visokog kukuruza.Većina je od metar do metar ipo a ima i onih koje kao da nešto vuče dole.Po meni ni ne treba više od 2 metra.