Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sila od kukuruza! Pored ovog hibrida i 5830 je isto strava od kukuruza.Dkc 5031 posejan 23.04. i tupanjac u akciji
Nejednak kvalitet zemlje...... toga kod nas ima bas izricito dosta, posto neke njive sadrze od prve pa do 5-6 klase zemlje na istoj parceli......Evo posle jučerašnjeg obilaska sam nešto primetio kod mene na parceli pa bih ovde iskusnije hteo da pitam. Kukuruz sam posejao 26.04. i sve je urađeno kako treba (od oranja pa i sama setva). Bačeno je pre sejanja sva količina uree od 300 kg/ha. Kukuruzi su nikli svi od prvog do zadnjeg nakon 7 dana. Guraju dobro i imaju boju baš kako trebaju. Travke nema. Ali sad dolazim do onog pitanja. Zašto postoje kao "talasi" po njivi gledajući visinu stabljike? Nije svuda ali se primećuje, pa čak i sama vrsta je šarena. Da napomenem da nisam bacao ništa od zaoravajućih djubriva (3x15 ili MAP) jer prema analizama imam P i K baš dosta.