Kukuruz 2021

Sad kad videh na ovoj slici Imt-ov spartac, jel moguce resiti curenje djubriva iz kosa bez da se zatvara ruckama svaki put?
Kod mene je jedan kos onaj veci a spartac je isti kao ovaj sa kolegine slike.
Juce poceo da spartam a ova Madjarska urea sitna kao secer, kad stanem da dolijem ono curi celo vreme..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Mozda ti se pojeli valjdi sto idu u kutiju,ja isto imam imt-ov sa kantama sipam a rucke kako stoje za kilaazu nema da ispada nista dok se ne pokrene pogonski tocak

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Hibrid na drugoj fotki je P0217... za prvu objasnjenje u sledecem postu , nije loše, moglo bi biti bolje, fali.p.s. slika je od nedelje, palo je 12 l kiše u ponedeljak
a74db179dd1e6ae42992e24551eb299f.jpg
05c6800b4b2617d43fe56d19b28e3e6e.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Levo od crte DKC 4943, Desno od crte 6 vrsti Pionir 9911.
Pionir mnogo lepši porast ima, i boju u odnosu na DKC, mislim da više neću sejati DKC ne svidja mi se porast, a i javlja se na ponekim mestima belilo na listovima...

Poslednja izmena:
Ja danas obiso jednu parcelu i 0.2ha mi od mokrine sagnjila a kroz redke mi ga nesto proreduje...samo vidis tri do cetir jedan do drugog uveno i kad ga povucessamo listovi ostanu u ruci....radi se o pajdasu

Šta e ovo? Pipa ili nešto drugo? Zanimljivo kukuruz je sijan u maju nekad i desava se samo u nižim dijelovima gdje je zemlja lošija. Nešto slično slatini . Drugim dijelovima je normalan.

bxfxsRH.jpg

Nazad
Vrh