Peet
Član
Nista strasno bar za sad. Svake godine cim izadje nesto ga malo grize.Vidim pipa ga napala buhac .
Od kad se bavim ovim poslom samo sam jednom imao bas veliki napad pipe i moralo se intervenisati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nista strasno bar za sad. Svake godine cim izadje nesto ga malo grize.Vidim pipa ga napala buhac .
Momo posejano pa pregazeno,to je jedino resenje kod nas,kukuruz bio redovan sa prinosom.Ovo sto je tomislav rekao , nebi se nikako slozio , mozda je neko rjesenje za svinje . Fala bogu nisam imo iskustva sa njima al od zgazenog reda vise stete nego koristi . Jedino ako si siguran da ce ga svinje bas povaditi sve onda kozda , al zgazeni red bar 30 posto slabiji , a sto je jos gore prvo zgazen pa posijan , kad sijacica ide iza tocka to je katastrofa .
(Pojeo govno pa saznao)
Ne,gde je pregazeno tockom ne može da zapne njuskom da izvadi semeDa li bi valjanje kembridž valjkom dalo isti rezultat?
Znas da to nece da diraju, kao da znajuImaš ti Željko rešenje i to jako dobro. Poseješ neko jeftino seme kukuruza, bez prskanja i đubriva, sa malim ulaganjem.
Posle angažuješ komšiju lovca, cena svinjetine inače ide gore i eto zarade bolje od ičega. A kukuruza koliko rodi - čist ćar.
То су моме оцу давно саветовали гажење по редовима као одбрана од жичњака док се није појавио фурадан.Moj deda je nekad posle setve kukuruza plaćao čoveku da sa traktorom pogazi sve redove kukuruza.
Kontrolu si uzeo za sestorednu a montirao na cetvororednu ? Pa kad se kupi sira samo prebacis kontrolu ? Ako sam dobro razumeo ideju, moram priznati nije mi palo na pamet ali mi izgleda skroz razumnoZavrsio i ja u nedelju kukuruze Sa kontrolom setve sam prezadovoljan sad ne znam kako bih vise sejao bez nje