Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je okej za sada. Na Rakovici je kardan ubrzan tako da seje 2 brzom skoro na leru.@Dobrinčan da nije prevelika brzina sejalice? Možda i desetak km/h? Nema problema sa sklopom?
Sutra i u Utorak su 28-29 dana od setve. Juce sam pogledao na jednoj parceli i blizu je da izlazi na svetlost dana. Nikad do sad kukuruz nije mi ostao tako dug period u zemlji. Sav kukuruz je tretiran Gauchom ili je bio tretiran ( Dekalb).
Nisam naisao ni na jedno zrno da je bez klice ili da je ostecen od zicara ili drugih stetocina.
Cekam da se uvrsti pa tek onda mogu nesto vise reci.
Kod mene slicno ali setva 17.4., za par dana je napolju..
Ja sam svakako hteo da mesam nico.s + rim.s + dikamba.potrazicu iskustva sa cordus-om.I ja sam postavio isto pitanje u temi herbicidi u kukuruzu i niko nije ništa odgovorio.Samo ja bih toj kombinaciji dodao još i Mezotrion.
Platis pivo da ti kazem sta da radis da ne dirajuObisao jednu njivu 1,5h svinje je prerile kompletno, umalo nisam slogirao.Jos nece da izadje za 4-5 dana a ja nemam predstavu sta da radim Negde je promasila red za 10-15 cm stoji seme sa klicom negde je pogodio i preko i po duzine a jos je podrljaceno posle setve prekopao sam pola njive neznam ni sam gde su redovi.Sada moram da cekam da nikne pa da vidim sta cu, dusa me boli to mi najbolja njiva, uradjena perfektno.Sve sam se otrovao od herbicida, nek se nosi u k... Vise.Nemoze da bude kako treba nikako.
Od mene imaš gajbu ako je pametno rešenje...Platis pivo da ti kazem sta da radis da ne diraju
Ma platicu i dva ako treba, ovih godina sam nosio krpice i vezivao natopljene parfemom i omeksivacem.Neki stavljaju prasak ili nose kosu pa bace.Nisam se nadao sada da se desi ovako nesto a jos me vise nervira to sto moram da cekam da iznikne pa da vidim sta cu.Platis pivo da ti kazem sta da radis da ne diraju
To smo sve probali i lose se pokazaloMa platicu i dva ako treba, ovih godina sam nosio krpice i vezivao natopljene parfemom i omeksivacem.Neki stavljaju prasak ili nose kosu pa bace.Nisam se nadao sada da se desi ovako nesto a jos me vise nervira to sto moram da cekam da iznikne pa da vidim sta cu.