Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tko je onda u pravu , ovaj pioneerov strucnjak kaze obratno , da ce se zaperci pozitivno odraziti na rod kukuruza.
Na koliko je posejan kada ima po 2 klipa?Kod mene Pionir9911 jednostavno obecava najvise, preko 50% ima dva lepa klipa dok je Basmati odbacio drugi u vecini slucajeva, jedino gde fali sklop tu ima dva klipa u pitanju je ista parcela 80%je 9911 ostatak Basmati i nesto 606.Cena semena opravdava kvalitet. Nemogu nesto slike da ubacim neznam zasto nece.
Na 23Na koliko je posejan kada ima po 2 klipa?
Исти случај. Приметно је "одраслији" од "Рајфајзеновог Уликса" и "Пака", мада не могу да се пожалим ни на два потоња. Што се каже - so far, so good.Kod mene Pionir9911 jednostavno obecava najvise
moj 5685 je strašno izgorio ali opet fao 500 je.... pioneer se solidno ojš drži 9415 i na donjoj zemlji 9757peet jel igdje imaš pioneera jel manje izgorio nego debakl?