Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Situaciju momentalno spašava dosta jaka Rosa, tako da i kuruz I soja za sad u inđiji odlično izgledaju... Kažem za sad..

Киша или не, али ове вишедневне врућине, са преко 35 степени током дана, сатиру као ништа друго. Да дневни максимум спадне на испод 30, па да се мање стресирамо (и ми и кукурузи).

Mogla bi opet ona dugorocna sezonska prognoza accuweathera biti prilicni tacna kad su rekli vruce i suho ljeto , bar ovde . Da nije bilo one kise Petrovske ovde bi bila katastrofa a i ovako jos se nezna .

Peceni AS 160 dosta podseca na secerac i beli, malopre smo pekli P0725 takodje nije los jos je bela kunina. Dok neki izmesani fao 500 nisu bas nesto bar peceni, a nisam ih kuvao ove godine.

Mi kupimo uvek neku kolicinu pravog secerca i posejemo u basti. Tako da samo to kuvamo,ovo mi iz atara nije to to.

Sent from my S60 using Tapatalk

Danas obilazio kukuruze i bas sam se iznenadio. :ROFLMAO:

pdDlunE.jpg

Pricao jedan kod nas maldi partizan, u ono vreme, kako je bilo na frontu.
Veli on schvabe udarile, a mi puni pucaj, puni pucaj, puni puni pucaj, a kad vise nismo stizlali da punimo onda samo pucaj :)
To mi dodje kao ova Cicijeva slikaj, samo puni :giggle:

Poslednja izmena:
Jednom na moru setamo se a cerkica videla kuvan kukuruz,oce ona kukuruz pa oce,probao sam da njoj objasnim da to nije secerac koji jedemo kuci ali nije vredelo pa sam kupio,steta sto je nisam snimao kad je probala kuvani kukuruz,odmah bilo sta je to,to nije kao onaj sto jedemo kuci pa ga bacila.secerac kad kuvas dovoljno je 10 min da je u kljucavoj vodi i mozes da jedes

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh