Kamera nema opciju dodatka mikrofona, neko mi je predložio da ton snimam telefonom a sliku kamerom pa posle editujem. Hvala na pomoći.Bolje se cuje nova verzija. Mikrofonce za rever da zakacis i ima da bude profi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamera nema opciju dodatka mikrofona, neko mi je predložio da ton snimam telefonom a sliku kamerom pa posle editujem. Hvala na pomoći.Bolje se cuje nova verzija. Mikrofonce za rever da zakacis i ima da bude profi.
Sto slabo sejete zp kukuruze zbog prinosa ili otpustanje vlage?Zar su toliko losiji nasi hibridi od stranih?
Ja koristim samo zp555 bude dobar uvek i zgodan za branje beracom lako se bere.Zemljiste je slabo peskovito, nagib, stajsko djubrivo mislim da nije videlo jos od obrade sa kravama. Prosle godine sejano na 30cm, ovde po selu slabi kukuruzi bili. Znate koliko je ovaj region zaobilazila kisa.
Omanuo mozda za jednu tonu, ali gde da se zalim neki nisu nabrali nista.Da je pala jedna kise ranije kada se nalivalo zrno bila bi dobra godina.
P1114Sta biste meni preporucili od boljih sorti vlaga mi nije bitna samo prinos, berba u klipu?
Jesi čitao debatu tj. doktorsku disertaciju u komentarima?
Ma ja sam tu ispao budala totalna, onaj mali retard Dimitrije ne konta da je nemoguće na ogledu imati istu vlagu Fao 250 i Fao 700 bez obzira na prinos, posle ne skontam da se drmr Tata Goran priključio da brani sina neznalicu, strašno...Agrimax prvi??? To ce tesko da bude.