iwanho
Član
Zombie_666,
jel se na vrhu malo otvori pa uđe vlaga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ,ne ,ne,matematiku u malom prstu je imala Bogosavljevićka,kaže,sistem za navodnjavanje neka da samo 500 kg kuruza više po ha,puta 15 din,to vam je 500 evra ,rekla na istom mestu kao i ovaj ovde.
Dobro smo i zivi ko nam se pita u drzavi...Ne ,ne ,ne,matematiku u malom prstu je imala Bogosavljevićka,kaže,sistem za navodnjavanje neka da samo 500 kg kuruza više po ha,puta 15 din,to vam je 500 evra ,rekla na istom mestu kao i ovaj ovde.
Da, ali bas je mnogo toga bilo. Mjesec dana prije vrsaja pala je jedna jedina kisa i napravila tu suvu budj. Namjerno smo mjerili vlagu i tog pljesnivog dijela i isto je bila 13.8. Siguran sam da je do hibrida nesto jer sam ga imao u 3 parcele. Pored jedne je bio Pioneer 9911, pored druge ZP 606 ili 666 a pored trece je bio neki Dekalb. Pregledao sam redove odmah uz moju parcelu i nigdje na tim hibridima nije bilo te plijesni. Imao sam jos jedan OS hibrid ali kod njega toga nije bilo. Odluka da ga ne sijem pala je kada mi se kupac (20 tona) pozalio na mikotoksine u kukuruzu.Zombie_666,
Hvala puno na trudu i vremenu, morao sam da isključim polovinu filtera, treba da se bolje čuje ali se sigurno i vetar, mačka i kerovi sad čuju DOBRO...HahahahDruže, ova nova verzija se dosta bolje čuje.