Treba neki repelent za ptice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda je vec kasnoDeluje, ali tek kad povade seme!
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Uzmi Brodisan sto se koristi za trovanje miseva u zitu,ja sam sa njim radio lane i bude dobro i sad sam opet uzeo da zastitim sa njim.Čime zaštiti kukuruz od ptica? Royal flo više nema u prodaji,a ni nikakva zamena,tako kažu u poljoprivrednim apotekama
To se i najavljivalo zbog nastale situacije. Ja sam seme suncokreta i kukuruza dobio pre vise od mesec dana s tim da smo pionir i dkc narucili jos pre nove godine. Posto su kod nas u Kikindi prvo najavili zatvaranje svih prodavnica odmah prvo jutro smo celokupnu hemiju za svih 100 ha izvukli. Psenica meteor, bamper, zamir, fobos, moxa, kukuruz chif, nikogan, suncokret listego, flupisor. Neka nam je bog u pomoci.Danas stiglo obaveštenje da nema ništa od Pioneer semena kukuruza za ovu godinu.Od prve polovine februara čekali i ćorak.
Kod nas su odustali. Videli da dolazi ovakvo vreme pa odgodili.Mozda oni Pioneer ogledi.