Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sejano mahanickom???? Dali je raspored po celoj njivi takav?Po ovome ja moju olt mehanicku treba da uramim//uploads.tapatalk-cdn.com/20200422/06756ba655b5cc2244252d74162a136e.jpg
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Naša zadruga ima dve monosemke niske (mislim da su ko tvoja) i isto sam zapazio da im raspored baš nije dobar.Lg 30.500 sejlica monosem niski setveni aparat 6.5km setva,los raspored i dalje.
da mehanickom a raspored je takav preko 90 posto,jos je mali kukuruz a nemam bas neki kvalitetan telefon pa cu da slikam kad malo poraste da se bolje vidiTo sejano mahanickom???? Dali je raspored po celoj njivi takav?
Kad kazes raspored mislis na razmak u redu zar ne?Koliko brzo si vozio? Kako si zadovoljan ujednacenoscu nicanja?Danas sam pregledao raspored moje Monosem NC plus i ima od kriminal do odličnog. Gde su bila okrugla zrna, raspored je loš . Gde su bila velika i nepravilna odličan.
Da, razmak. Vozio sam od 6-8 km/h. Najlošiji razmak je bio kod okruglih zrna dekalba gde sam išao 7 km/h. Ujednačenost je uglavnom dobra, sem druge baterije, Stevica je to previše prao zbog đubriva i ta baterija ne može da se pomera dubina. Seje na 5 cm dubine a ostale sam namestio od 5,5 -6 cm. Gde je otišlo u vlažno taj je red prvi izašao a gde u suvo i tvrdo tu je najslabije nicanje. Moram to razraditi za sledeću godinu.Kad kazes raspored mislis na razmak u redu zar ne?Koliko brzo si vozio? Kako si zadovoljan ujednacenoscu nicanja?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ja sam zadovoljan obzirom da je skuplje seme koje stane u nju nego onaХе брате та твоја олт механичка сеје заправо ,добро си је нашпаново.
Kolega istu sejalicu kupio i posle par jutara skinuo diskove.Kaze puno bolje.Danas sam pregledao raspored moje Monosem NC plus i ima od kriminal do odličnog. Gde su bila okrugla zrna, raspored je loš . Gde su bila velika i nepravilna odličan.
Koji problem su mu pravili diskovi?Kolega istu sejalicu kupio i posle par jutara skinuo diskove.Kaze puno bolje.
Mogu ti dati njegov telefon ako ti bude trebao pa razglabajteKoji problem su mu pravili diskovi?
Koliko da me castite da vam otkrijem zasto je raspored los?Zavisi sa kojom mašinom seješ.
Pipava je ona za podešavanje, ako skratiš malo više toplink pravi brazde kao za krompir. Teoretski bi disk trebao da bude 5-10 mm niži od raonika, tj da ide dublje ali je u svakom slučaju sigurnije ići kako ti kažeš, tj produžiti toplink.Mislim da nije bilo prave brazdice.Ja sam mu rekao da ih podigne.Raonik mora biti nizi od diska.