Mirkoni90
Član
Zavisi na koju brzinu ciljas?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Npr. 15-25 km/hZavisi na koju brzinu ciljas?!
I koliko sejalica su u stanju da iznesu tu brzinu, tj. Da obezbede normalan sklop?
Aaaa, nisam razumeo. Prva elektrana koja proizvodi naizmeničnu struju počela je sa radom 1891 godine.Gledao sam Vaderstad T8 u radu, sve je to lepo, ali i njoj mora da se potkrade los raspored. Druga stvar, cena 6-og Vaderstada I bilo koje iole dobre nove 6-e sejalice mislim da i sam znas koja je. Nije malo, a ne dobije se puno.
Ако ћемо да терамо мак на конац, тај први, округлих ивица је котиледон, клицин листић и ако рачунаш време за примену неког препарата, најбоље да прецизираш да ли котиледон рачунају у лист или то рачунање иде од првог "шпицастог" листа.
Kolega i sam sam nekada prodavao mehanizaciju i mogu vam reći i onda (pre tridesetak godina) i sada marketing je čudo.Ima koja može da isprati i brzinu do 20km/h,zavisi koliko je ko spreman da plati.
Pa da, zbog prskanja sam i pitao....ali koliko se secam svi su ovde pisali da se racuna i taj prvi list kotiledon...dok kod suncokreta ne...samo me je interesovalo da li se racuna kad se tek skroz formira i nakrivi ka zemljiАко ћемо да терамо мак на конац, тај први, округлих ивица је котиледон, клицин листић и ако рачунаш време за примену неког препарата, најбоље да прецизираш да ли котиледон рачунају у лист или то рачунање иде од првог "шпицастог" листа.