Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam Vaderstad T8 u radu, sve je to lepo, ali i njoj mora da se potkrade los raspored. Druga stvar, cena 6-og Vaderstada I bilo koje iole dobre nove 6-e sejalice mislim da i sam znas koja je. Nije malo, a ne dobije se puno.

Gledao sam Vaderstad T8 u radu, sve je to lepo, ali i njoj mora da se potkrade los raspored. Druga stvar, cena 6-og Vaderstada I bilo koje iole dobre nove 6-e sejalice mislim da i sam znas koja je. Nije malo, a ne dobije se puno.
Aaaa, nisam razumeo. Prva elektrana koja proizvodi naizmeničnu struju počela je sa radom 1891 godine.

Da li na ovim poslednjim slikama od @bado i @Shale racunate kao dva lista cela izasla ?Vidim da su isti samo me zanima racunanje...ili su ovi tek u porastu pa kad se savije prema zemlji se racuna kao 2?
Ако ћемо да терамо мак на конац, тај први, округлих ивица је котиледон, клицин листић и ако рачунаш време за примену неког препарата, најбоље да прецизираш да ли котиледон рачунају у лист или то рачунање иде од првог "шпицастог" листа.

Nicanje krenulo ali neujednaceno, jako suva zemlja. Videcemo za dva dana koji procenat ce izniknuti.
c8bec624a5765491fe1793103e2fe6fc.jpg
d05480175e493d549011a3680e59c7b9.jpg
7e1ce1452ad653789171e53b984d4177.jpg

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Vaderstadt 8 redi vučena imao prilike vidjet kod kolege, 17 km/h, žali bože novaca obzirom na raspored.

Sad gledam baš po polju, raonična nova Sakalak ništa bolje od naše Oltove, čekam da nikne da vidim što je sijala diskosna Sakalak.

Ако ћемо да терамо мак на конац, тај први, округлих ивица је котиледон, клицин листић и ако рачунаш време за примену неког препарата, најбоље да прецизираш да ли котиледон рачунају у лист или то рачунање иде од првог "шпицастог" листа.
Pa da, zbog prskanja sam i pitao....ali koliko se secam svi su ovde pisali da se racuna i taj prvi list kotiledon...dok kod suncokreta ne...samo me je interesovalo da li se racuna kad se tek skroz formira i nakrivi ka zemlji

Kod mene niče lepo kukuruz a žut je kao limun, hladne noći, košava šamara i tako.Najbolje mi je nikao kukuruz gde se najgore spremila njiva, oštro i katastrofalnog izgleda ali povaljano kembridž valjkom.Seme od prošle godine ima malo manju energiju i tu je skoro na površini samo što ne izađe, mada se to isto seme i prošle godine patilo sa nicanjem a u pitanju su DKC 4717 i 4943.OS Tomasov gura lepo, nicanje odlično, sve u svemu zadovoljan sam i trebala bi da padne jedna poštena kiša.Slike u nekom drugom izdanju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh