Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gotova setva, nisam slikao ali kod mene ima dosta kukuruza koji su ekstra nikli, slikaću sutra...

Danas prskao soju na crno i prosao pored jedne parcele gde je setva bila 4 Aprila.
Kukuruz je fazi da bolje da ga ne obilazis
Neki je tu blizu a ima gde se vidi i red.
d97f0176e47e9c1b1fe8a8357592ffcf.jpg

511139a7f67be55f6ab1bc653ee4bb9f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li na ovim poslednjim slikama od @bado i @Shale racunate kao dva lista cela izasla ?Vidim da su isti samo me zanima racunanje...ili su ovi tek u porastu pa kad se savije prema zemlji se racuna kao 2?

Da li na ovim poslednjim slikama od @bado i @Shale racunate kao dva lista cela izasla ?Vidim da su isti samo me zanima racunanje...ili su ovi tek u porastu pa kad se savije prema zemlji se racuna kao 2?

Тако је ово су 2 листа... Нису још потпуно развијени, али следећи који крене да излази је 3-ћи....

do kojeg lista moze adengo da se prska ,i moj kukuruz je ko na tim slikama 2 lista lepo se poznaju redvi ,plan je u petak ili kad se smiri vetar da ga oprskam adengom

Današnji obilazak.

1,2,3 slika zp 500 (ispitivanje) i zp555 setva 6.4. predviđen za berbu, vidite kako se nameste jedan do drugog falš semena i zato ne uzimam ništa ispod 95% klijavosti, nesejem prečesto ali hoću ono što posejem i da bude tu, nemože to većom gustinom nikad nadoknaditi lošu klijavost, bilo slučajeva i tri zaredom falš ali no.
4,5 slika zp 666 isto za berbu, setva 6.4. Ostalo za koji dan će biti napolju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh