Darko Dren
Član
U subotu počeo sa skidanjem kukuruza na brdu. Pioneer 9537, 9903 i 0412. Vlaga se kretala od 13.2 do 14.4%. Prinos kakav nikad nije zabeležen na brdu u mom selu, od 11000 kg do 11400 kg po hektaru. Danas nastavak, skidamo Konfites.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Био би да не крене клијати у клипу. И лаган је као перо. Сингентин Орфеј 10% тежи.9903 je opasan hibrid,odusevio me,11000kg/h na srednjem kvalitetu zemljista 3-4 klasa,ide dalje u proizvodnju.
Ovo prvi put cujem da pionir ima manji hektolitar od dkc, kod mene vecinom obratno , isto i kad sam imao stoke , dkc projuri kroz cekicar i ne cuje se , dok neki pioniri kao da se sljunak melje, znam ciklon kojemu se sito raspalo i izletilo na lulu kad je poceo da melje pionir u klipu , vise zbog oklasaka koji su isto bili tvrdi.Ufff taj 9903 ima hektolitar ubilo se, u kamionku dekalba stalo17700kg a tog govneta 15500 krcata kipilo, malo li je razlika?
Veća specifična masa zrna bi trebalo da znači da ima više nranljivih materija po jedinici zapremine. Želudac kod stoke ima određenu zaprerminu.Znam to , ali mislim u slučaju istog prinosa u kg , šta znači veći hl , osim manjeg prostora u transportu ili skladištu , jer je mitio rekao da je bitno ko hrani stoku , pa da vidimo zašto.
Uz svu zajebanciju, ne rece ti Slobo sa kojim hibridima si nsjzadovoljniji i na koji razmak si sejaoUglavnom pioniri grupe 500 i 600
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Poprilicno bolji.Manje napada plamenca.A brevent kakav je naspram pionira i dkc