I kod nas Carioca odvalio samo ga krasi niži HL.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još nisam skinuo Cariocu, imam ga u jednoj njivi zajedno sa KWS Kolegas. Obećava na oko, vidjećemo. Zanimljivo da je uglavnom samo 14 redova zrna ali su zrna nenormalno krupna i široka. Opet na oko mi je vukao da bi hl mogao biti jak, znači ipak ne.I kod nas Carioca odvalio samo ga krasi niži HL.
Nisi uvrstio arendu. Bez, obzira je li vlastita zemlja ili ne racunaj, i arendu. Ako ja nisam vidio taj trosak, moja greskaPozdrav svima,
Dok pada ova jesenja kišica, bacite pogled na moj novi video o kukuruzu:
Pregled troškova, prihoda i krajnjeg rezultata za ovu godinu je na kraju videa, javite mi vaše utiske.
Svasta ce covek korisno nauciti od ovih Sremaca.Svako načeto zrno će pozeleneti, to je jako visoka vlaga.Uzmi nailonske džakove, napuni ih dobro i veži.
Da se proizvodi semenska roba.Ajde neka mi neko izračuna koja je tu matematika da se na tu cenu arende bude u plusu.Možda ja nisam učio tu matematiku.Jedino da bi se radilo što više zemlje i da se guši konkurencija.
Ja jos nisam sreo nekog prosecnog paora da ima 50 jutara u komadu.Zato sto vi to ne razumete. Ko ima zemlju u komadu, recimo 2x50 kj sad glat moze da dobije 450 za kj, a i 500.
Nisi uvrstio arendu. Bez, obzira je li vlastita zemlja ili ne racunaj, i arendu. Ako ja nisam vidio taj trosak, moja greska