Paracinac88
Član
Hteo sam da kazem daleko su njive
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, to su njive koje uslužno vršem i radim prevoz sa njih. Obeležene su radi lakše orjentacije i sve su premerene radi lažije. Ovako, čim klikneš na njivu vidiš ko je vlasnik i koja je površina.Jesu to zeleno tvoje njive ?
Po slikama koje si postavljao izgledalo je da će biti mnogo više.Ja završio sa kukuruzom za ovu godinu hibrid DKC 4943 sejan 13.4 na 22cm dobio 200kg/kj Urea kilavio se u početku al se izvukao, vlaga 12.4% prinos 5100 kg/kj. Očekivao sam više ali štaje tuje čini mi se da je na brzinu i prinudno sazreo.
Daleko je njiva ta pa mi bilo smesno kad si rekao svega 20tak kilometara ima do kuce...a ovo zestok kod nas se kaze kad neko kaze neato smesno i zanimljiv ispadne..nije nikakva uvredaKoliko je ovo kilometara kod tebe? Kako misliš ŽESTOK?
Skinuta sa Play store, Merenje površina se zove.Olalija, koja ti je ovo aplikacija ?
13,2 vlaga a još ima zelenih listova? Moram ja ići da premerim vlagu kod mene...Danas skidan Dkc 5068,vlaga 13.2% prinos 6500kg/kj
Danas skidan Dkc 5068,vlaga 13.2% prinos 6500kg/kj
I kod nas je tako izgledaju solidno ,al prinosi loši naspram izgleda.Upravo tako moram priznati da sam po malo razočaran jer je izgledalo da će biti više.
Jesi li bacao nesto od djubriva u jesen pred oranje ili samo urejaJa završio sa kukuruzom za ovu godinu hibrid DKC 4943 sejan 13.4 na 22cm dobio 200kg/kj Urea kilavio se u početku al se izvukao, vlaga 12.4% prinos 5100 kg/kj. Očekivao sam više ali štaje tuje čini mi se da je na brzinu i prinudno sazreo.
Jesi racunao zakup zemljeHvala Bogu i za ovoliko. Al štačeš ljudi smo i uvek bi želeli više. Računao sam, ulaganja po kj su mi 280e a dobit 395e sa ovom cenom od 15,5 din/kg. Sad dali je to mala zarada ili ne sami zaključite.