Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hteo sam da kazem daleko su njive

Poslednja izmena:
Ja završio sa kukuruzom za ovu godinu hibrid DKC 4943 sejan 13.4 na 22cm dobio 200kg/kj Urea kilavio se u početku al se izvukao, vlaga 12.4% prinos 5100 kg/kj. Očekivao sam više ali štaje tuje čini mi se da je na brzinu i prinudno sazreo.

Ja završio sa kukuruzom za ovu godinu hibrid DKC 4943 sejan 13.4 na 22cm dobio 200kg/kj Urea kilavio se u početku al se izvukao, vlaga 12.4% prinos 5100 kg/kj. Očekivao sam više ali štaje tuje čini mi se da je na brzinu i prinudno sazreo.
Po slikama koje si postavljao izgledalo je da će biti mnogo više.

Koliko je ovo kilometara kod tebe? Kako misliš ŽESTOK?
Screenshot-20200915-210241.jpg
Daleko je njiva ta pa mi bilo smesno kad si rekao svega 20tak kilometara ima do kuce...a ovo zestok kod nas se kaze kad neko kaze neato smesno i zanimljiv ispadne..nije nikakva uvreda

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja moram da obidjem Dkc vidim vi ga skidate vec u najvece

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Danas skidan Dkc 5068,vlaga 13.2% prinos 6500kg/kj

Moracu i ja da proverim vlagu, imam hektar u brdu 5068 ali pre par dana kad sam ga gledao cinilo mi se da je zelen jer jos ima dosta uspravnih klipova i malo zelenila na stabljikama ali koliko vidim kod tebe na snimku isto se zeleni po negde a solidno otpustio vlagu...

EDIT: @mixer87kac skoro istovremeno :LOL:

Hvala Bogu i za ovoliko. Al štačeš ljudi smo i uvek bi želeli više. Računao sam, ulaganja po kj su mi 280e a dobit 395e sa ovom cenom od 15,5 din/kg. Sad dali je to mala zarada ili ne sami zaključite.

Jesi li bacao nesto od djubriva u jesen pred oranje ili samo ureja

Zarada je odlicna, dobro se zivi, hvala svevisnjem(ovom sad sto oda po zemlji i onom sto je odo pre pola vijeka) sto nam je to omogucio

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh