Paracinac88
Član
A sta ti je to he ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slepac.....*haA sta ti je to he ?
Malo se salim,znam na sta si mislio nego da bude malo zanimljivo..generacijo nemoj da nam kvaris inteligencijuslepac.....*ha
Skroz opusteno ja volim salu i zezanciju! Nema opravdanja, ali sa posla kad kucam obavezno neko visi pored i onda zurba hahaha za inteligenciju nase generacije je diskutabilno mada ove posle mene brinu....Malo se salim,znam na sta si mislio nego da bude malo zanimljivo..generacijo nemoj da nam kvaris inteligenciju
Ne komentarisem ove posle mozda se neko uvrediSkroz opusteno ja volim salu i zezanciju! Nema opravdanja, ali sa posla kad kucam obavezno neko visi pored i onda zurba hahaha za inteligenciju nase generacije je diskutabilno mada ove posle mene brinu....
Ne komentarisem ove posle mozda se neko uvredi
Eh sad nije bas tako ali ti ako kazes onda okMa kazi slobodno da smo mi mladji govna Sto kaze jedan moj komsija kad ga pitaju da li ima brata/sestru: "Imam brata 3 godine pametniji od mene"
Pada poprilicno.za parvdana bice jus.ponedeljak je jusJa merio vlagu DKC 4943 sejan 13.4 na 22cm vlaga 15,2. Koliko može dnevno da opadne vlaga na ovoj vrućini.
Taman sam 88e utvrdio znanje kako se prave djeca . Sreca pa je u to vrijeme hladnog rata babaroga bio sssr i aids pa smo se cuvali .Па IQ сигурно није.
Ваљда...
И са' кад напишу своје "лето изделаве", Мома ће да каже - "Еееее.... да ми се остварила прва љубав, им'о би дете твог годишта..."