Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To uze a duze zrnje i vise redova , tipa dekalba mnofo bolje popunjava prostor , jako je dugo i ima uzduzno prizmatican a ne okruglast oblik . Uglavnom kad okrunis klip iste velicine dkc i neki drugi , dkc uglavnom ima vise zrna , to mu je jedna od najvecih prednosti . Zato on zavisi mnogo od vremena u nalivanju , jer on jednostavno produzava zrno u duuinu ako su dobri uslovi.

P9911
Sta znam, na nasim zemljama ne deluje los. Jos kada sam sejao na 22cm, ljudi se snebivali, nece od toga biti nista... Par puta ovaj sto je sejao me pitao jesam li siguran za razmak, jedva nastelovao. Posto zna samo na 27 i 25 eventualno.

Dkc grupa 600

IMG_20200823_152918.jpg

Ja uglavnom vec par godina stavljam 5031 a ove godine sam stavio o 5075 cisto da vidim kako odpusta vlagu,iskreno zadnje 2 godine bilo je bez vlage pa 5031 je bio ekstra

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sej što kasnije, što veću fao grupu i skinućeš u JUS-u tokom novembra meseca ako jesen bude kao prošla dok u suprotnom skidaj u klipu ili menjaj navike.

Ja vec imam 25 vlagu a tezina klipa preko 300grama ali nije 606,684 i tako ti mnogo rodni!i setva na 20cm doduse fali nekih 15,20 posto u sklop ali mojom krivicom losi ulagaci pa nije seme uslo u zemlju 😎

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh