frenky
Član
Mi smo na moru jeli peceni na rostilju, nisam verovao da moze biti tako ukusan, bolji od kuvanog.
gas pump near me
gas pump near me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno su ti copy/paste "novinari" gori od teletabisa - https://www.espreso.rs/vesti/drustv...bilo-preko-40-stepeni-sutra-ponovo-pakao-foto
Mi smo na moru jeli peceni na rostilju, nisam verovao da moze biti tako ukusan, bolji od kuvanog.
gas pump near me
Još i da si vlagu izmerio čim si okrunio i sada,imali bi smo šta da računamo i o čemu da pišemo nekoliko narednih stranica (postova)Onaj kukuruz sto sam 9.8.okrunio imao je 910gr zrna sa 5 klipova,sad sam izmerio istu tu kolicinu i ima 560gr,neverovatno koliko ispari.
Malo je jer ga je, gotovo sigurno, ubrao pre pune fiziološke zrelosti.Milovane zar ne možeš kod nekog ko ima vlagometar da izmeriš vlagu tog zrna? Ispade da je po klipu 112 gr. Nešto mi je to malo.
Prosta matematika je jedno, a praksa nešto sasvim drugo - na 75000 biljaka po hektaru ne možeš očekivati neku veliku preciznost ako ti je uzorak 5 klipova.Ubracu opet,ali kad bude prirodno suv. Jako me interesuje da li moze tom metodom da se priblizno izracuna prinos