Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad trenutno kad gledam ovako su slicni, mada deluje da ce Kws odneti pobedu, za sada na prvom mestu Kws Kasmir, deluje bas jako dobro.Aco, je l mozes da napravis neko poredjenje ove dve semenske kuce I koji hibrid po tebi trenutno najbolje izgledao?
Znak pitanja je to i kod mene, bas sam zagledao i nije mi jasno zbog cega.Aca97 gledam ove tvoje slike i interesujeme nešto. Zbog čega su listovi ispod klipa svi oboreni na dole? Kao da ih je nešto lomilo. Kroz njih može komotno da se trči. Nije se potpalio i dobri su klipovi. Kod mene na 9911 ne možeš ni polako da ideš i da se probijaš kroz njih.
Kako da si posejao iz ambara? Nije ti se dalo jos novca za seme ili nesto je drugo u pitanju?Pionir 0725. Okrunjen iz ambara, okupan sa gauchom i posejan. JEdino sto je na najlosijoj njivi, zuta zemlja, nikakva.