Kod mene sve ide na 19 cm jedino Velimir na 21 cm.Tako mi promoter naredio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hoće li adengo rješiti suncokret koji je samonikli a visok 10c-15m? ima već 7-8 dana kako je suncokret vani pa mislim da će biti sigurno toliko visok dok kukuruz ima 3 lista. netko mi kaže da stavim 3 dcl dikambe po ha, jel tako mali kukuruz neće biti oštećen od te doze dikambe ili ju uopće ne moram stavljati. samonikli suncokret je neoma.
Kod mene sve ide na 19 cm jedino Velimir na 21 cm.Tako mi promoter naredio.
Videćemo šta će biti.Dobio je Map i Ureu a valjda će i kišu tokom vegetacije.
Ja sam testirao prošlogodišnje sjeme Pajdaša tretirano mesurolom. Od 20 zrna, posijanih 31.03. do jučer ih je niknulo 12. Pričekat ću još par dana, a onda prekontrolirati što se dogodilo s ostalima. Ako je ostalo zrnje neklijavo, potrošit ću staru zalihu sjemena (nema je puno) duplim prolazom pa što bude. Prošle godine je klijavost bila odlična i kukuruz iznad prosječnog uroda.
Ivanz nisam pratio razlike jer već nekoliko godina u nazad samo Map koristim jer je povoljna cena pa da parcele obezbedim fosforom dok je jeftin.
Map 12:52 je bio oko 60din./kg. Mislim da je bilo i za manje. Gde ti nadje 650e cenu, za te pare imaš mnogo bolja djubriva.Oko 650e/t 25/1 bio jesenas sa PDV-om.