MONTOYA
Član
Mora da se posolio komsijine tragove vrsti 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A meni baš po dkc-u najvišeNeće one tako na izvolte.One hoće da riju i vade seme napolje iz zemlje.Neke hibride kukuruza ne diraju a neke obožavaju.Prošle godine sam imao kukuruz na mestu gde su divlje svinje bukvalno domaće životinje.Sejao sam DKC a komšija pored mene BC Pajdaš.Kod mene nije bilo nikakve štete dok su njemu napravile šou.
Dali je neko tretirao seme sa ovim insekcidom imali nekih iskustava
https://savacoop.rs/sr/product/kondor
Radio sa kondorom.Sad i nikad vise.Svi imamo problem sa setvom.Nece da nam nose seme sejalice.Opet sirili i susili i opet problem.Seme postalo rapavo ko smirgla.
Svi koji su radili imaju taj problem na razlicitim sejalicama.
Radio sa kondorom.Sad i nikad vise.Svi imamo problem sa setvom.Nece da nam nose seme sejalice.Opet sirili i susili i opet problem.Seme postalo rapavo ko smirgla.
Svi koji su radili imaju taj problem na razlicitim sejalicama.
Ja dodam okvasivac 4ml na 10 kg kad farbam.Mozes odma u vrecu iz mesaliceMešajte sa vodom pola pola (a može i jače vode) i kad sipate u sejalicu nemojte puniti kutije pune već do pola, hoće da se seme slegne pošto se sporo troši i slabije klizi ponaročito kad je krupno i još pljosnata frakcija pa nepusti seme u magacin kod ploče, nemorate ga sušiti 24 sata, ja ga iz mešalice u kolica i dok uspem drugu turu da se meša ovu sipam u džakove i nikad problem.Još da dodam mešače na pločama obrusite sa čela do pola, ja neznam koji će moj 11 mešača na ploči, samo prave sranje u magacinu, zbog njihove dužine hoće dosta puta da neponese seme ili kad ih postave naspram rupe na ploči pa zaglavi dva zrna između rupe i mešača i ponese ih dole u ulagač, ali ni to nije strašno hoće i da uđe u kanal gde prolazi mešač pa trgne ploču i spadne seme i eto kućica u redu i praznina od 1-2m.Moja neka zapažanja ali no.