zombie_666
Banned
Kod mene zrno "puklo" i mala klica izasla iz njeg,sijan 30.3. na 6cm.
Sent from my A6 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene zrno "puklo" i mala klica izasla iz njeg,sijan 30.3. na 6cm.
Nece istrunuti! Ako ne istrune zaorani klip preko zime i nikne svako zrno na prolece u bokoru, sacekace i seme 2-3 nedelje i pravi trenutak za nicanje...Nadame se da nece istruliti zrno od hladnoce, kao sto kazu neki kod mene.
Prosle godine nisam ga hteo. Ali igrom slucaja od ukupne povrsine pod kukuruzom a to je bilo 6 kj dobio sam 2 vrece pa reko aj ako je djabe i bilo je odlicno.Peet ja mislio da neces vise nikad dkc
Napreduje.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Pa mora da je duboko ako je u vlagu posejano....Jel se meni cini ili je ovo bas duboko posejano?
Ivanz koje OS hibride seješ?
Ja sam juce zavrsio setvu kukuruza i suncokreta, posejo sam sve na 5 cm u prasinu pa nek ceka kisu, ostao mi je jos tretman na crno da odradim pred kisu.Necu da sejem ni jutro dok ne padne kisa.Taman da bude i u maju.Dosta sam puta stradao sa dubokom setvom i sarenim nicanjem.
Garantujem a vi proverite da kod kukutuza gde bude vise od 15 dana ili zlu ne trebalo 20 dana razlike u nicanju nema apsolutno nista.Bude samo stabljika.