Kod mene isto kao kod Rase. Zbog toga sam najvise i pitao. Sejao od 2015 do 2018, znaci bilo je svakojakih uslova, nista spektakularno nisam primetio. Od hibrida 5276 najduze, 5031,4717 i 4943. Ovaj zadnji najlosiji. Daleko od toga da su losi, dobri su hibridi i jeste bila vlaga i nekim slucajevima 0,5% do 1% niza i mnogo lako se krune u odnosu na neke hibride kao 9911. Ali kako se pisu hvalospevi jos od kako sam se uclanio na forum kod mene nije to toliko odskocilo da kazem da su ekstra (verovatno su mi ocekivanja bila prevelika) kao sto ne mogu ni za KWS i Pionir hibride da kazem da su ekstra. Negde su odskocio DKC negde P negde KWS ( noviji hibridi) ali prosek im je maltene isti. Bolji su od vecine semenskih kuca na trzistu ali ne bih mogao da dozvolim sebi da ih hvalim na sva usta kako nema boljih. Svi su mi bili u istom nekom rangu samo mi KWS i P izadju jeftinije malo od DKC pa sam samo njih posejao ove godine. Imao sam u planu da posejem 5830, ali nije bila velika kolicina i brzo se prodao. Jedino moze da bude da traze gustinu, ja ne sejem gusce od 20-21cm niti imam u planu.