Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj levo koji je bio bolji je i nakrivljen[video=youtube_share;PhnkXnwDG90]https://youtu.be/PhnkXnwDG90[/video]
Dkc5031 desna strana nije dobila kalijum od 2011g.Samo sam map bacao
Mislim da od diabrotike ne budu sve krivine u jednu stranu, a ovde se vidi da su sve krivine u jednu stranu tj u pracu vetra.
nisam znao kolko je teško potpuno oprati prskalicu . Radim soja-kukuruz ,... Mezotrion, mnogo ga koristim , pa laudis, pa kletodim , s-metalohlor ... sve se teško ispira.
Doselis se u ovaj kraj,tacnije u centralnu srbiju pa sejes kukuruz na kukuruz bez problema.To mi je želja da od jednog lepog dana samo sejem kuk. na kuk. bez posledica i da ne talasam sa 4-5 kulture...
Danas cu prskati kukuruz laudisom i odloziti prskalicu, a sledeca kultura u 2019oj ce biti soja. Jel i laudis spada u hemiju koja se teze ispira?
I moja želja , nešto danas kontam , kolko sam štete zadnjih godina napravio samo što nisam znao kolko je teško potpuno oprati prskalicu . Radim soja-kukuruz , i tek sad mi se javilo od čega su raznorazni problemi bili koji su se javljali tokom godina . Najgore od svega što imam 2 prskalice , trebam samo staru malo popraviti i oformiti jednu za soju , jednu za kukurz . Kakav kreten , mogao sam par novih prskalica kupiti kolko je štete bilo . Mezotrion, mnogo ga koristim , pa laudis, pa kletodim , s-metalohlor ... sve se teško ispira.