Sudarski Bojan
Član
Repica je odlican usev za sve,ostavlja dosta F i K posle sebe,zito kod mene na repici ima klas kao banana.
Klas ko banana E jesi me nasmejao ,nisam nikad cuo za tu meru klasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Repica je odlican usev za sve,ostavlja dosta F i K posle sebe,zito kod mene na repici ima klas kao banana.
Ne znam , ali ono sto sam ja video ni najmanje nije dobro. I repa je dobar predusev, pa da vidite na sta lice kukuruzista i suncokretista posle repe. Nije prosla godina merodavna , ali posle takve susne godine hemija sve naredne useve ustopirala. Barem u nasem ataru je takav slucaj, jedino jecam na repistu dobro poneo.Verovatno liscem i stabljikom i svime sto ostaje osim zrna,koren je jak i vretenast pa radi i pomalo podrivanje.
Da nije u hladu?
Ovo mi zvuči ko ono što sam pročito prije koju godinu ovdje na forumu " komšija me oće tužit, moja soja drži u sjeni njegov kukuruz" ili tako neštoKada sam sejao repicu pre par godina,komšija mi tražio 2 reda suncokreta ,jednostavno repica im popila vodu ,razor i međa su uredno bili urađeni usevi na 70 cm razdaljine.
Naravno da mu nisam dao jel nisam ušao u njivu niti sejao u među.
Meni samo nije jasno kako uspe neko repicu da poseje do prvog reda tvog kukuruza.koju neki seju ne do panja nego do mog prvog reda kukuruza