Da li neko zna u Subotici ili okolini coveka koji usluzno kruni kukuruze, pomagajte hitno mi je , cardak mi je napukao pa moram kruniti a deset brojeva sto sam zvao ili ljudi ne rade ili prodaju krunjace ili su u kvaru. Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze posalji mi sve brojeve koje nadjes a ja cu ih zvati pa koji pre moze, jedino nikola iz sandora ako se preziva zivanovic on vise nije u poslu, prodaje masinu. Aj pa pijemo pivo ako resim sa nekim od njihHorvacki-Đurđin,Ivankovi-St.Žednik,Macan-M. Bosna,Nikola iz Šandora (ali nisam siguran za ime). Broj tel nemam nijedan ali ću nabaviti samo kaži čiji.
Nije ,tu je radjen laudis i ekvipTo nije od dikambe.
Ima klip ali na vrhu tog zaperka.Kakve sad veze ima zaperak ,jel ima on redovan klip?Ako ima to je bitno sta se brinete zbog nebitne stvari{ili sto bi rekli na forumu :narani svinje i nebrini
Ne zaperak nego redovno stablo ima klip ili ne?Ima klip ali na vrhu tog zaperka.