KishRobert
Prijatelj Foruma
Da nije obilazena,ne bi bila tako cista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brankoviću na ovoj parceli je posejan i ZP 427 isti onaj koji je završio kod tebe
Otprilike je i kod mene ovakvo nicanje,samo sto je kod mene malo redji sklop(veci razmak).Brankoviću na ovoj parceli je posejan i ZP 427 isti onaj koji je završio kod tebe
Lepo od tebe sto imas i kontrolu, kad sam ja kacio slicne slike neki su za mene rekli da sam korupmiran a ono izgleda stvarno deluje.Levo radjeno sa mikrogranulisanim djubrivom pri setvi-desno kontrola 8 redova
Mas 56A
Mozes i 100kg, vredi mnogo ali samo ako posle bude kise, da rastopi i spusti dublje azot.Ljudi sta mislite... Jesenas sam zaorao za kukuruz 100kg map-a po jutru i proletos predsetveno mu dao oko 160-175kg ureje po kj.... Mislio sam sad prilikom spartanja da mu ubacim u redove jos oko 50kg kana ili ana sta mislite vredi li to raditi i da li ce imati efekta?
Srdjane,je l' to ona varijanta sa Elixirom,kupiš djubrivo a dobiješ opremu.... I kako ono beše djubrivo ide sa semenom zajedno je l' da? Podseti me oko uslova ako ti nije teško.
Lepo od tebe sto imas i kontrolu, kad sam ja kacio slicne slike neki su za mene rekli da sam korupmiran a ono izgleda stvarno deluje.
Bice vizuelne razlike tamo do polovine juna, onda ce se izjednaciti i na kantaru mislim da nece biti razlike.
Bice vizuelne razlike tamo do polovine juna, onda ce se izjednaciti i na kantaru mislim da nece biti razlike.
Stim da na kraju kada se izvaže taj kukuruz , ako bude razike u prinosu (sažem se isto sa Bojčetićem da razike skoro neće biti) , treba od te razlike oduzeti troškove tog posla.