Aca97
Član
Sejano na 22cmNa koji razmak je sejan ovaj zp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejano na 22cmNa koji razmak je sejan ovaj zp?
Kod nas u kraju se jos uek vecina kune u zp677Imaš i kod DKC i Pioneer kasnije hibride koji malo teže otpuštaju vlagu.Kod mene u karijeri najviše dao prošle godine od više hibrida (10) P-0725 i ove godine mi izgleda najbolji već sad...Tako da nije isključeno da ubuduće dolazi samo taj hibrid na moje njive...
P.S. Dok nismo počeli da skidamo u zrnu pre 15 godina otprilike i ja sam bio ubeđen da je NS-640 najbolji kukuruz na svetu.
Nije još reko za repu,za soju,za suncokret,za pšenicu,za ječam,za uljanu repicu to će idućeg vikenda i tamo u junu ima 4 vikenda...Dušan,koliko bi ti radio zemlje da se baviš samo poljoprivredom,kad ovoliko radiš samo vikendom?
Moj je sejan 11.04. i nicao je posle mraza. Dugo i teško...Ne treba zaboraviti da je rani kukuruz bio sprzen od mraza . Od toga je cesto sada nejednakost.